
Urządzenia i Akcesoria
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner
Składniki
-
cherrytomater skåret i halve120 g
-
rucola70 g
-
kapersbær, syltede (opcjonalnie) drænet, skåret i to (se tip)40 g
-
løg skåret i 5 mm skiver50 g
-
vegetabilsk olie40 g
-
bøf, tyndsteg skåret i 4-5 cm strimler200 g
-
rosmarin, frisk1 kviste
-
avokado moden, skrællet1
-
valnødder30 g
-
limesaft10 g
-
honning10 g
-
salt¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
sort peber, stødt til tilsmagning
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
612 kcal /
2561 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
945 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: søndag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
50 min
Brak ocen
50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
30 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen