Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)

Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner

Składniki

  • cherrytomater skåret i halve
    120 g
  • rucola
    70 g
  • kapersbær, syltede (opcjonalnie) drænet, skåret i to (se tip)
    40 g
  • løg skåret i 5 mm skiver
    50 g
  • vegetabilsk olie
    40 g
  • bøf, tyndsteg skåret i 4-5 cm strimler
    200 g
  • rosmarin, frisk
    1 kviste
  • avokado moden, skrællet
    1
  • valnødder
    30 g
  • limesaft
    10 g
  • honning
    10 g
  • salt
    ¾ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt til tilsmagning

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 612 kcal / 2561 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 945 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie