Urządzenia i Akcesoria
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
2 portioner
Składniki
-
cherrytomater skåret i halve120 g
-
rucola70 g
-
kapersbær, syltede (opcjonalnie) drænet, skåret i to (se tip)40 g
-
løg skåret i 5 mm skiver50 g
-
vegetabilsk olie40 g
-
bøf, tyndsteg skåret i 4-5 cm strimler200 g
-
rosmarin, frisk1 kviste
-
avokado moden, skrællet1
-
valnødder30 g
-
limesaft10 g
-
honning10 g
-
salt¾ tsk
-
sort peber, stødt½ tsk
-
sort peber, stødt til tilsmagning
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
945 mg
Białko
26 g
Kalorie
2561 kJ /
612 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: søndag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Kylling med kartoffelmos og gravy
1 godz. 10 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen