Urządzenia i Akcesoria
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
Nuoc cham dressing
-
fed hvidløg2
-
bird’s-eye chili, frisk skåret i skiver1
-
limesaft2 spsk
-
vand120 g
-
fiskesauce50 g
-
riseddike50 g
-
palmesukker, alle typer40 g
Kylling og ris
-
ris, jasmin250 g
-
vand plus ekstra efter behov1200 g
-
hønsebouillon (se tips)2 spsk
-
ingefær skrællet og skåret i tynde skiver40 g
-
soyasauce2 spsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
kyllingebryst, uden skind (ca. 700 g), i kvarte4
-
forårsløg skåret i tynde skiver3
-
mynteblade, friske (ca. 2 kviste)20
-
agurk skåret i tynde skiver100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3304 mg
Białko
46 g
Kalorie
2161 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Vietnam
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kyllingegalette for familien
1 godz. 55 min
Entrecote med svampe risotto
Brak ocen
Butter chicken
50 min
Jalisco kødsovs
30 min
Fajitas med oksekød
Brak ocen
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen