Urządzenia i Akcesoria
Banh bao (dampede bao med fyld)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 stykker
Składniki
Bao (boller)
-
sødmælk200 g
-
tørgær2 tsk
-
sukker20 g
-
hvedemel350 g
-
bagepulver1 tsk
-
vegetabilsk olie30 g
Fyld
-
shiitake svampe, tørrede10 g
-
vand, kogende
-
vand2000 g
-
iskoldt vand
-
vagtelæg (se tips)12
-
forårsløg kun den hvide del (grøn del gemmes til pynt)2
-
purløg, frisk skåret i halve20 kviste
-
pølser (ca. 60 g), skåret i mindre stykker (se tips)2
-
svinekød, hakket500 g
-
riseddike2 tsk
-
østerssauce2 spsk
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Samling af bao
-
vand1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
536 mg
Białko
15 g
Kalorie
1050 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Vietnam
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Nessuna valutazione
Blomkålsnuggets med ajvar
Nessuna valutazione
Cha gio (forårsruller)
Nessuna valutazione
Caprese-wraps (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Nessuna valutazione
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Nessuna valutazione
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Nessuna valutazione
Mini pizzaer
Nessuna valutazione
Boller med pizzafyld
Nessuna valutazione
Madlommer
Nessuna valutazione
Power muffins
Nessuna valutazione
Kalkunwraps
Nessuna valutazione