Urządzenia i Akcesoria
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
hvedemel40 g
-
æg2
-
salt1 knivspids
-
hvid peber, stødt1 knivspids
-
paprika1 ½ tsk
-
popcorn(poppede), saltet30 g
-
brød, daggammelt i stykker30 g
-
koriander, frisk plus ekstra, hakket, til drys½ bundt
-
limejuice, friskpresset15 g
-
revet limeskal1 tsk
-
olivenolie5 g
-
creme fraiche200 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben i stykker300 g
-
salt plus 1 knivspids¾ tsk
-
flødeost90 g
-
mælk50 g
-
fed hvidløg1
-
hvidt toastbrød uden skorpe, i stykker3 skive
-
vand for at fugte hænder
-
vegetabilsk olie til stegning
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
983 mg
Białko
28 g
Kalorie
2234 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen