
Urządzenia i Akcesoria
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
-
hvedemel40 g
-
æg2
-
salt1 knivspids
-
hvid peber, stødt1 knivspids
-
paprika1 ½ tsk
-
popcorn(poppede), saltet30 g
-
brød, daggammelt i stykker30 g
-
koriander, frisk plus ekstra, hakket, til drys½ bundt
-
limejuice, friskpresset15 g
-
revet limeskal1 tsk
-
olivenolie5 g
-
creme fraiche200 g
-
kyllingebryst, uden skind og ben i stykker300 g
-
salt plus 1 knivspids¾ tsk
-
flødeost90 g
-
mælk50 g
-
fed hvidløg1
-
hvidt toastbrød uden skorpe, i stykker3 skive
-
vand for at fugte hænder
-
vegetabilsk olie til stegning
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
486 kcal /
2234 kJ
Białko
28 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
31 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
983 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen