
Urządzenia i Akcesoria
Blomkålsnuggets med ajvar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
35 stykker
Składniki
Ajvar (peberfrugt og aubergine dip)
-
røde peberfrugter (ca. 420 g), frø fjernet og halveret2
-
aubergine (ca. 350 g), delt i to på langs1
-
olivenolie
-
fed hvidløg1
-
rød chili, frisk uden frø1
-
sorte oliven, udstenede6
-
bredbladet persille, frisk kun blade4 kviste
-
salt2 knivspidser
-
røget paprika, stødt2 knivspidser
-
citronsaft20 g
Nuggets med blomkål og fennikel
-
vand500 g
-
blomkålsbuketter150 g
-
fennikel trimmet og skåret i skiver150 g
-
cheddar skåret i tern (3-4 cm)100 g
-
forårsløg (ca. 60 g), trimmet og delt i kvarte3
-
bredbladet persille, frisk kun blade, plus ekstra (valgfrit) til servering2 kviste
-
fed hvidløg1
-
olivenolie20 g
-
rasp100 g
-
dijonsennep1 tsk
-
æg1
-
salt1 tsk
-
sort peber, stødt1 tsk
-
næringsgær2 tsk
-
pinjekerner40 g
-
citron i både
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
58 kcal /
244 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
143 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegetarisk køkken
43 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
1 Std.
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen