
Urządzenia i Akcesoria
Mini pizzaer
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 stykker
Składniki
Dej
-
vand200 g
-
gær knust20 g
-
farin1 tsk
-
hvedemel plus et ekstra beløb til afstøvning af bordpladen220 g
-
speltmel80 g
-
olivenolie plus nok til at smøre skålen15 g
-
salt½ tsk
Toppings
-
hakkede tomater150 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
italiensk krydderi2 knivspidser
-
ost skåret i stykker, f.eks. Gouda, Emmental250 g
-
skinke10 skive
-
sorte oliven, udstenede10
-
rød peberfrugt skåret i strimler50 g
-
gul peberfrugt skåret i strimler50 g
-
champignon, frisk skåret i 2 mm skiver30 - 40 g
-
broccoli delt i buketter50 g
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
250 kcal /
1049 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ninguna valoración
Ninguna valoración
1h
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración
Ninguna valoración