Urządzenia i Akcesoria
Mini pizzaer
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 stykker
Składniki
Dej
-
vand200 g
-
gær knust20 g
-
farin1 tsk
-
hvedemel plus et ekstra beløb til afstøvning af bordpladen220 g
-
speltmel80 g
-
olivenolie plus nok til at smøre skålen15 g
-
salt½ tsk
Toppings
-
hakkede tomater150 g
-
salt1 knivspids
-
sort peber, stødt1 knivspids
-
italiensk krydderi2 knivspidser
-
ost skåret i stykker, f.eks. Gouda, Emmental250 g
-
skinke10 skive
-
sorte oliven, udstenede10
-
rød peberfrugt skåret i strimler50 g
-
gul peberfrugt skåret i strimler50 g
-
champignon, frisk skåret i 2 mm skiver30 - 40 g
-
broccoli delt i buketter50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stykke
Białko
13 g
Kalorie
1049 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Blomkålsnuggets med ajvar
Brak ocen
Banh bao (dampede bao med fyld)
Brak ocen
Cha gio (forårsruller)
Brak ocen
Caprese-wraps (2200 kcal)
Brak ocen
Müslibarer med tørret frugt og chokolade (1800 kcal)
Brak ocen
Granolabarer med kanel og kirsebær (2200 kcal)
Brak ocen
Popcorn kyllingenuggets med Dip
Brak ocen
Boller med pizzafyld
Brak ocen
Madlommer
Brak ocen
Power muffins
Brak ocen
Kalkunwraps
Brak ocen