
Urządzenia i Akcesoria
Boller med pizzafyld
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 stykker
Składniki
Dej
-
vand100 g
-
gær smuldret20 g
-
rørsukker1 tsk
-
hvedemel plus et ekstra beløb til aftørring af bordpladen240 g
-
fuldkornsmel60 g
-
yoghurt naturel100 g
-
olivenolie plus ekstra til at smøre skålen50 g
-
salt½ tsk
-
basilikum, tørret1 - 2 knivspidser
-
oregano, tørret1 - 2 knivspidser
Fyld
-
ketchup45 g
-
tomatpure25 g
-
salt1 - 2 knivspidser
-
timian, tørret1 knivspids
-
oregano, tørret1 knivspids
-
ost skåret i stykker200 g
-
Salami skåret i skiver, skåret i strimler50 g
-
rød peberfrugt skåret i strimler60 - 70 g
-
gul peberfrugt skåret i strimler60 - 70 g
-
æg1
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
329 kcal /
1380 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen