Urządzenia i Akcesoria
Country Peach and Custard Pie
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Pie Crust
-
1 pie crust, chilled (9 in.)homemade pie crust chilled (9 in.)1
Filling
-
peaches sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)15 oz
-
turbinado sugar, to sprinkledecorative sugar to sprinkle
-
heavy whipping cream10 oz
-
sugar5 oz
-
large eggs2
-
corn starch (approx. 4 tbsp)1 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces2 oz
-
salt¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
4 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pies
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Brownies
50 Min
Chocolate Icing (Ganache)
20 Min
Sugar Cookie Pastry
1 Std. 50 Min
Lemon Bundt Cake
2 Std.
Orange Curd Tart
1 Std. 20 Min
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Praline Pecans
4 Std. 20 Min
Homemade Pie Crust
1 Std. 30 Min
Waffles
25 Min
Pancakes and Waffles
40 Min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 Std. 45 Min
Pull-Apart Dinner Rolls
2 Std. 15 Min