Country Peach and Custard Pie

Country Peach and Custard Pie

4.5 28 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions

Składniki

Pie Crust
  • homemade pie crust chilled (9 in.)
    1
    1 pie crust, chilled (9 in.)
Filling
  • peaches sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)
    15 oz
  • decorative sugar to sprinkle
    turbinado sugar, to sprinkle
  • heavy whipping cream
    10 oz
  • sugar
    5 oz
  • large eggs
    2
  • corn starch (approx. 4 tbsp)
    1 oz
  • vanilla extract
    1 tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    2 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • ground cinnamon
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 421 kcal / 1761 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...