Panna Cotta with Whiskey Cream

Panna Cotta with Whiskey Cream

4.6 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • organic heavy whipping cream divided
    11 ½ oz
  • sugar divided
    2 oz
  • dark chocolate (50% cocoa)
    3 oz
  • unflavored gelatin powder
    1 tsp
  • cream cheese divided
    4 oz
  • quark cheese divided (see Tip)
    4 ½ oz
  • unflavored gelatin powder (sprinkle avoiding the blade top)
    1 tsp
  • whiskey cream liqueur
    3 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 1952 kJ / 467 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 30 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...