Urządzenia i Akcesoria
Sorbetto al caffè con panna montata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni
Składniki
-
100 - 150 g di zucchero
-
700 g di cubetti di ghiaccio
-
200 g di caffè espresso raffreddato
-
250 g di panna (min. 30% di grassi)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
19 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
713.5 kJ /
170.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Insolito dessert
21 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse proteica con coulis ai frutti di bosco
30 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Rotolo al mango
10 godz. 40 min
Granatina
45 min
Spaghetti di mele con salsa alle fragole
15 min
Insalata di cetriolo alla tailandese
15 min
Coroncine di pan brioches alla crema gianduia
50 min
Dalgona Coffee al latte condensato
10 min
Verdure al vapore con hummus di cavolfiore
40 min
Purè di patate (TM6)
1 godz.
Tiramisù alla crema gianduia
4 godz. 30 min
Risotto agli asparagi e speck
30 min