Sorbetto al caffè con panna montata

5.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porzioni

Składniki

  • 100 - 150 g di zucchero
  • 700 g di cubetti di ghiaccio
  • 200 g di caffè espresso raffreddato
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 19 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 713.5 kJ / 170.5 kcal
Tłuszcz 11.6 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 16.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...