Bolo de amendoa e abóbora cristalizada

Bolo de amendoa e abóbora cristalizada

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
9 doses

Składniki

  • amêndoa c/ pele
    190 g
  • abóbora cristalizada escorrida, cortada em pedaços
    190 g
  • açúcar
    150 g
  • ovos
    3
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    25 g
  • farinha tipo 55 mais q.b. p/ polvilhar
    ¾ c. sopa de
  • fermento p/ bolos
    ¾ c. chá de
  • Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 55.2 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 1051.4 kJ / 251.3 kcal
Tłuszcz 14.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...