Cookies com farinha de arroz e chocolate sem glúten

4.0 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
20 unidades

Składniki

  • farinha de arroz branco
    250 g
  • açúcar
    70 g
  • manteiga em pedaços
    100 g
  • ovo
    1
  • pepitas de chocolate preto
    110 g
  • fermento em pó p/ bolos
    ½ c. chá de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 unidade

Sód 15 mg
Białko 1.6 g
Kalorie 553.6 kJ / 132.3 kcal
Tłuszcz 6.9 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 16.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...