Bolo de amêndoa e limão sem glúten

4.5 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 doses

Składniki

  • amêndoa s/ pele
    200 g
  • ovos
    4
  • sal
    1 pitada de
  • açúcar
    100 g
    100 g eritritol
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    80 g
  • limão (raspa e sumo)
    1
  • fermento em pó s/ glúten
    1 c. chá de
  • amêndoa laminada
    60 g
  • Açúcar em pó q.b. p/ polvilhar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 74.6 mg
Białko 7.2 g
Kalorie 991.8 kJ / 237.1 kcal
Tłuszcz 18.5 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...