Kyllingebryst med ris og ferskensauce (1500 kcal)

Kyllingebryst med ris og ferskensauce (1500 kcal)

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner

Składniki

  • kyllingebryst, uden skind skåret i 3 cm stykker
    500 g
  • ekstra jomfruolivenolie
  • mixede krydderier efter smag, f.eks. karry, kværnet peber, sojasovs
  • vand
    1000 g
  • salt
    ½ tsk
  • ris, langkornet parboiled type
    200 g
Ferskensauce
  • fersken, dåse
    300 g
  • smør skåret i stykker
    70 g
  • sennep
    2 - 3 spsk

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 504 kcal / 2110 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 52 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 473 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie