Urządzenia i Akcesoria
Salat med tun, æg og grøntsager (1800 kcal)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
-
vand1000 g
-
æg4
-
kartoffel skåret i 1-2 cm stykker600 g
-
gulerod skåret i 1-2 cm stykker150 g
-
asparges, hvide fra glas, i mindre stykker180 g
-
grillet peberfrugt drænet, skåret i stykker160 g
-
fed hvidløg1
-
persille, frisk kun blade3 kviste
-
grøn peberfrugt uden kerner, skåret i stykker70 g
-
grønne oliven, uden sten70 g
-
olivenolie70 g
-
rødvinseddike20 g
-
salt1 tsk
-
tun i olie drænet (ca. 240 g)2 dåser
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
927 mg
Białko
27 g
Kalorie
1692 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Madplan: mandag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen