Lun linsesalat med bær og spinat

Lun linsesalat med bær og spinat

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner

Składniki

  • persille, frisk
    ½ bundt
  • vand
    1500 g
  • grøntsagsbouillon
    1 tsk med top
    1 terning grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • hele røde linser, tørrede
    200 g
  • skalotteløg
    1
  • olivenolie
    60 g
  • fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)
    1
  • rødvinseddike
    20 g
  • solbærsyltetøj
    50 g
  • salt
    1 tsk
  • peber, stødt
    ½ tsk
  • babyspinat, frisk
    50 g
  • solbær, friske
    120 g
  • fetaost smuldret
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 469 kcal / 1967 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie