
Urządzenia i Akcesoria
Lun linsesalat med bær og spinat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
persille, frisk½ bundt
-
vand1500 g
-
grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
hele røde linser, tørrede200 g
-
skalotteløg1
-
olivenolie60 g
-
fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)1
-
rødvinseddike20 g
-
solbærsyltetøj50 g
-
salt1 tsk
-
peber, stødt½ tsk
-
babyspinat, frisk50 g
-
solbær, friske120 g
-
fetaost smuldret150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
469 kcal /
1967 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
33 g
Błonnik
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen