Urządzenia i Akcesoria
Lun linsesalat med bær og spinat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
-
persille, frisk½ bundt
-
vand1500 g
-
1 terning grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)grøntsagsbouillon1 tsk med top
-
hele røde linser, tørrede200 g
-
skalotteløg1
-
olivenolie60 g
-
fennikel i tynde strimler (ca. 300 g)1
-
rødvinseddike20 g
-
solbærsyltetøj50 g
-
salt1 tsk
-
peber, stødt½ tsk
-
babyspinat, frisk50 g
-
solbær, friske120 g
-
fetaost smuldret150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1967 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
13 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Brak ocen