
Urządzenia i Akcesoria
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portioner
Składniki
-
grønkål kun bladene, skåret i stykker100 - 200 g
-
agurk skåret i 2 mm skiver300 g
-
valnødder, uden skal45 g
-
sesamfrø, hvide25 g
-
granatæble kun kernerne50 g
-
gojibær, tørrede30 g
-
appelsinsaft, friskpresset60 g
-
citronsaft, friskpresset60 g
-
tahini (se tip)40 g
-
honning flydende15 g
-
valnøddeolie40 g
-
vand1240 g
-
salt1 tsk
-
hvid peber, stødt½ tsk
-
quinoa250 g
-
æg vasket grundigt6
-
hvide bønner dåse, drænet fra lagen240 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
493 kcal /
2063 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
497 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Madplan: lørdag
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen