Urządzenia i Akcesoria
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portioner
Składniki
Kødboller
-
brød (ca. 1 skive), revet i stykker40 g
-
sødmælk40 g
-
citrongræs, frisk kun den hvid del1 stilk
-
ingefær skrællet3 cm
-
rød chili, lang skåret i halve1
-
fiskesauce2 tsk
-
hakket oksekød500 g
-
vand500 g
Marinade til kødbollerne
-
honning80 g
-
soyasauce40 g
-
fiskesauce1 spsk
-
lime kun skal1
Nuoc cham-sauce
-
fed hvidløg2
-
bird’s-eye chili, frisk1
-
limesaft2 spsk
-
kokosvand usødet125 g
-
fiskesauce60 g
-
hvid eddike60 g
-
sukker, hvid2 spsk
Salat
-
glasnudler150 g
-
vand, kogende til iblødsætning
-
salatblade
-
agurk skåret i skiver1
-
koriander, frisk kun blade4 kviste
-
thaibasilikum kun blade4 kviste
-
rød chili, frisk skåret i tynde skiver1
-
forårsruller skåret i 3 stykker (se tips)4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3058 mg
Białko
43 g
Kalorie
2559 kJ /
609 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Smagen af Vietnam
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med kylling og feta (2500 kcal)
Brak ocen