Grøntsagsfrittata

Grøntsagsfrittata

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 stykker

Składniki

  • parmesanost skåret i stykker (2 cm)
    60 g
  • basilikumblade
    10
  • skalotteløg halveret
    60 g
    løg, halveret
  • olivenolie plus 1 spsk til stegning
    20 g
  • courgette skåret i stykker
    250 g
  • æg, store
    6
  • havsalt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspidser
  • asparges fine stængler
    80 g

Wartości odżywcze na 1 skive

Kalorie 144 kcal / 599 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie