Urządzenia i Akcesoria
Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zitronensaft30 g
-
Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)4
-
Salz2 TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Thymian4 Zweige
-
Schalotten halbiert50 g
-
Estragon abgezupft1 - 2 Stängel
-
trockener Weißwein50 g
-
Weißweinessig1 EL
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten200 g
-
Eigelb4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1365 mg
Białko
71 g
Kalorie
4941 kJ /
1181 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kohlrabi-Carpaccio
35 min
Spargel und Kartoffeln
50 min
Spargel-Hähnchen-Suppe
1 godz. 15 min
Gebratene Dorade mit Venusmuscheln und Garnelen
2 godz.
Curly Fries mit Knoblauchsauce
45 min
Kartoffelsalat mit Kräutervinaigrette
45 min
Kartoffelrösti
40 min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 min
Kartoffelgratin
1 godz. 10 min
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Mojito
5 min
Lachs-Sauce zu Nudeln
30 min