Urządzenia i Akcesoria
Tostas Vegan de pimento e pasta de caju
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
300 g
Składniki
-
80 g amêndoa s/ pelecaju80 g
-
alho½ dente de
-
pimento morrone100 g
-
azeite30 g
-
tomate seco, em óleo escorrido120 g
-
colorau2 c. chá de
-
sal1 c. chá de
-
baguete torradas10 - 12 fatias de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1100.6 mg
Białko
15 g
Kalorie
1900.4 kJ /
454.2 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saag Paneer
Brak ocen
Risoto de abóbora e Roquefort
45 min
Salada de espelta com feijão-verde e pesto
30 min
Gaspacho de melão
15 min
Salada de beringela e lentilhas
40 min
Salada grega de feijão-verde
40 min
Gnocchi com curgete - TM5
Brak ocen
Gnocchi com curgete - TM6
45 min
Cogumelos recheados
40 min
Hamburgueres vegan de brócolos com salada de rabanete
1 godz. 30 min
Abóbora assada com creme de hortelã e azeite de ervas aromáticas e avelã
2 godz.
Ovos à la tripe
1 godz.