Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 255 g ice cube
- 2 tbsp lime juice (approx. 3-4 limes)
- 2 tbsp liqueur, type Grand Marnier Cordon Rouge
- 2 dash Angostura bitters
- 85 g dark rum, (not spiced)
- 2 tsp grenadine syrup
- 130 g pineapple juice
- 100 g orange juice (approx. 3 oranges)
- 2 tsp simple syrup (see Tip)
- pineapple piece, fresh, to garnish
- mint leave, fresh, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 358 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Paella
30 min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Egg Cream
1 godz. 10 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35 min.
Fattoush with grilled haloumi
Brak ocen
Pisco sour
10min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2h 40min