
Urządzenia i Akcesoria
Truffle Cake with Hazelnut Praline
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 7 godz. 45 min
16 pieces
Składniki
Crunchy Hazelnut Base
-
hazelnut wafer cookies e.g. Pirouline rolled wafers6 oz
-
hazelnuts, without skins toasted (see Tip)5 oz
-
sugar9 oz
-
water divided37 ½ oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
vinegar1 tbsp
-
milk chocolate broke into pieces3 oz
Truffle Filling
-
hazelnuts, without skins toasted (see Tip)2 oz
-
milk chocolate broken into pieces14 oz
-
heavy whipping cream7 oz
-
honey½ oz
-
unsalted butter diced2 ½ oz
-
cocoa powder2 - 3 tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
428 kcal /
1791 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
26.9 g
Węglowodany
41.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Sód
29.5 mg