
Urządzenia i Akcesoria
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Mushroom Dashi Broth
-
cremini mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed450 g
-
tamari sauce60 g
-
cinnamon sticks toasted (see Tip)2 ½
-
toasted coconut flakes85 g
Dumpling Filling
-
water divided1250 g
-
kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)500 g
-
tamari sauce30 g
-
rice vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
fresh ginger, grated (opcjonalnie) to taste1 ½ tsp
-
agave syrup (opcjonalnie)15 g
-
wonton wrapper, round (round)20
-
microgreens
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
263.9 kcal /
1104.3 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
36.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
979.6 mg