Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 740 克 水
- 5 克 干酵母粉
- 10 克 白砂糖
- 5 克 油
- 500 克 中筋面粉
- 1 小撮 盐
- 300 克 猪肉肉糜
- 50 克 葱 ,切葱花
- 3 克 盐 ,约½茶匙
- 1 小撮 白胡椒粉
- 10 克 料酒
- 适量 面粉 ,防粘用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 716.1 kJ / 171.1 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 24.9 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 122.7 mg