猪肉葱香花卷
TM5 TM6

猪肉葱香花卷

(Brak ocen)

Składniki

  • 740 克 水
  • 5 克 干酵母粉
  • 10 克 白砂糖
  • 5 克 油
  • 500 克 中筋面粉
  • 1 小撮 盐
  • 300 克 猪肉肉糜
  • 50 克 葱 ,切葱花
  • 3 克 盐 ,约½茶匙
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • 10 克 料酒
  • 适量 面粉 ,防粘用

Wartości odżywcze
na 1 个
Kalorie
716.1 kJ / 171.1 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
24.9 g
Tłuszcz
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
1 g
Sód
122.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy