Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1450 克 水
- 600 克 猪肋排 ,切5厘米块
- 10 克 油
- 30 克 京葱 ,切段
- 10 克 姜 ,切丁
- 2 个 八角
- 1 块 桂皮
- 8 粒 丁香
- 3 粒 整颗豆蔻
- 100 克 冰糖
- 10 克 红曲粉
- 30 克 豆瓣酱
- 30 克 料酒
- 20 克 生抽
- 20 克 蚝油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1878.8 kJ / 448.8 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 32.4 g
- Błonnik
- 5.8 g