Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 干燥桂圆肉
- 140 克 冰糖
- 20 克 银耳 ,提前用水泡发5-6小时,切块
- 1000 克 水
- 60 克 莲子 ,提前用水泡发5-6小时
- 20 克 新鲜豌豆仁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 77.9 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 3.2 g