Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta
- 1200 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de pasta corta (corbatitas, espirales, etc.)
- 2 cucharadas de aceite de oliva
Salsa de olivo
- 130 g de aceite de maravilla
- 1 huevo
- 10 g de mostaza de Dijon
- 10 g de jugo de limón
- 120 g de aceitunas negras o moradas
- 40 g de yogur natural
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta
Ensalada
- 100 g de cebolla morada
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1000 g de agua fría con hielo
- 2 cucharadas de jugo de limón
- 2 pellizcos de sal
- ½ pepino cortado en medias lunas
- 5 g de hojas de cilantro fresco
- queso fresco para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2920.1 kJ / 697.9 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 63.8 g
- Tłuszcz
- 45.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 1535.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ravioles de nueces en forma de estrella con salsa de champán
1h 30min
Margarita de pepino y lima
10 min
Pannacotta
6 Std. 15 Min
Pie de limón
3h 15 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Lasaña de carne mechada
3h 5min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 Min
Crema de zapallito italiano
50min
Queque clásico
1h 20 min
Pastelera de choclo
1h
Cóctel pisco sour
10 min
Pebre
20 min