Urządzenia i Akcesoria
Khachapuri
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
dried instant yeast1 tsp
-
sugar¼ tsp
-
water170 g
-
plain flour250 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
Havarti cheese250 g
-
feta cheese crumbled150 g
-
fresh baby spinach50 g
-
medium eggs2
-
ground black pepper to taste
-
unsalted butter melted50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
2616 kJ /
697 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2 godz. 40 min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 godz. 10 min
Currywurst Sauce
30 min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50 min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 godz. 45 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Apple Strudel
1 godz. 45 min
Karpatka
10 godz.
Chocoholics
1 godz.
Potato Base Pizza
1 godz. 5 min