
Urządzenia i Akcesoria
韓式涼拌小黃瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
小黃瓜 ,去除頭尾400 - 500 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切段1
-
新鮮香菜葉5 克
-
蒜頭2
-
油30 克
-
韓國辣椒粉1 大匙
-
米醋1 大匙
-
糖½ 茶匙
-
醬油2 大匙
-
鹽2 小撮
-
白芝麻
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
100.3 kcal /
419.7 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
363.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一起螺旋吧
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan