
Urządzenia i Akcesoria
Leicaj
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
20 rebanadas
Składniki
-
aceite de girasol para engrasar
-
harina 0000 para enharinar
-
huevos2
-
de azúcar200 g
-
de miel200 g
-
de aceite de girasol100 g
-
de agua hirviendo100 g
-
de café instantáneo1 cucharada
-
de esencia de vainilla1 cucharadita
-
de bicarbonato de sodio1 cucharadita
-
de harina 0000350 g
-
de polvo de hornear1 cucharada
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
183.7 kcal /
768.4 kJ
Białko
2.1 g
Tłuszcz
5.6 g
Węglowodany
32.2 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Sód
125.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina Judía
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy