Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite de girasol para engrasar
- harina 0000 para enharinar
- 2 huevos
- 200 g de azúcar
- 200 g de miel
- 100 g de aceite de girasol
- 100 g de agua hirviendo
- 1 cucharada de café instantáneo
- 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 1 cucharadita de bicarbonato de sodio
- 350 g de harina 0000
- 1 cucharada de polvo de hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 768.4 kJ / 183.7 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 32.2 g
- Tłuszcz
- 5.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 125.3 mg