
Urządzenia i Akcesoria
Jalá
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 rebanadas
Składniki
-
de levadura de panadería deshidratada instantánea10 g
-
de agua280 g
-
huevo1
-
de aceite de girasol y un poco más para engrasar el bol75 g
-
de azúcar50 g
-
de harina 0000800 g
-
de sal fina1 cucharada rasa
-
huevo ligeramente batido1
-
de semillas de sésamo tostado1 cucharada colmada
Wartości odżywcze na 1 rebanada
Kalorie
198.5 kcal /
830.7 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
4.9 g
Węglowodany
34.1 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
362.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cocina Judía
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy