Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de levadura de panadería deshidratada instantánea
- 280 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar el bol
- 50 g de azúcar
- 800 g de harina 0000
- 1 cucharada rasa de sal fina
- 1 huevo ligeramente batido
- 1 cucharada colmada de semillas de sésamo tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 830.7 kJ / 198.5 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 362.2 mg