Bazergan

Bazergan

5.0 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones

Składniki

  • de cebolla en trozos
    100 g
  • de morrón rojo en trozos
    100 g
  • tallo de apio en trozos (reserve las hojas)
    1
  • de trigo roto burgol fino
    250 g
  • agua
  • de puré de tomate
    520 g
  • de extracto de tomate
    120 g
  • de dulce de membrillo
    30 g
  • de aceite de girasol
    1 cucharada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de comino molido
    1 cucharadita
  • hojas de apio

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 320.9 kcal / 1342.5 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 63.1 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 1264.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...