Bazergan

Bazergan

5.0 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porciones

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 100 g de morrón rojo en trozos
  • 1 tallo de apio en trozos (reserve las hojas)
  • 250 g de trigo roto burgol fino
  • agua
  • 520 g de puré de tomate
  • 120 g de extracto de tomate
  • 30 g de dulce de membrillo
  • 1 cucharada de aceite de girasol
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de comino molido
  • hojas de apio

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1264.7 mg
Białko 10.6 g
Kalorie 1342.5 kJ / 320.9 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 63.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...