Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de morrón rojo en trozos
- 1 tallo de apio en trozos (reserve las hojas)
- 250 g de trigo roto burgol fino
- agua
- 520 g de puré de tomate
- 120 g de extracto de tomate
- 30 g de dulce de membrillo
- 1 cucharada de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de comino molido
- hojas de apio
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1342.5 kJ / 320.9 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 63.1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 11.6 g
- Sód
- 1264.7 mg