Urządzenia i Akcesoria
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
7679.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
26.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
150.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Mango Pomelo Sago
1 godz. 30 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
All-in-one chicken congee
35 min
Chilli and cheese nachos
35 min