Urządzenia i Akcesoria
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
7679.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
26.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
150.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Soup with Bamboo Shoots and Clams
Brak ocen
Teochew Braised Mixed Platter
Brak ocen
Mapo tofu
30 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1 godz. 30 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Kewpie mayonnaise
10 min
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Singapore Laksa
55 min