Urządzenia i Akcesoria
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
500 g
Składniki
-
gochujaru (Korean chilli flakes) ()see Tips)60 g
-
water145 g
-
honey80 g
-
red miso paste180 g
-
sake60 g
-
rice vinegar1 tsp
-
sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 500 g
Sód
7679.4 mg
Białko
28.8 g
Kalorie
3654.7 kJ /
873.5 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
26.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
150.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mojito mocktail
5 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Berry mojito mocktail
5 min
Thai watermelon salad
50 min
Pad Thai
1 godz.
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Spiralized spicy pickled carrots
Brak ocen
Indonesian Vegetable Spring Roll
40 min
Spiked and spicy veggie juice
10 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min