Number Cake
TM6 TM5

Number Cake

5.0 ( 1 ocena )

Składniki

Icing

  • 9 oz granulated sugar
  • 1 ½ oz heavy whipping cream
  • 6 oz white chocolate for cooking, small pieces or callets
  • 1 ½ oz unsalted butter cut in pieces, room temperature
  • 3 ½ oz mascarpone

Whipped Cream

  • 14 oz heavy whipping cream chilled
  • ½ oz stabilizer for whipping cream

Cake and Decoration

  • 9 oz unsalted butter cut into pieces, room temperature, plus extra to grease
  • 12 oz all-purpose flour plus extra to dust
  • 5 oz granulated sugar
  • 3 ½ oz brown sugar
  • 1 ½ tsp pure vanilla extract
  • 6 large eggs
  • 7 oz whole milk
  • 1 tsp baking powder
  • 1 tsp salt
  • 17 ½ oz fresh mixed fruit to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
568.4 kcal / 2378.1 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Sód
104 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy