Pão artesanal vegano e sem glúten

Pão artesanal vegano e sem glúten

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
20 fatias

Składniki

  • psyllium em flocos
    40 g
  • água
    650 g
  • arroz integral
    450 g
  • trigo sarraceno em grãos
    200 g
  • fermento biológico seco
    10 g
  • açúcar
    50 g
  • vinagre de maçã
    20 g
  • fécula de batata
    200 g
  • sal
    15 g

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 173.1 kcal / 724.2 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 295.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...