Urządzenia i Akcesoria
Pão integral com passas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 fatias
Składniki
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar30 g
-
água250 g
-
fermento biológico seco10 g
-
açúcar demerara15 g
-
farinha de trigo integral mais q. b. para polvilhar250 g
-
farinha de trigo branca150 g
-
sal1 c. chá de
-
uvas passas100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
197 mg
Białko
4 g
Kalorie
735.6 kJ /
175.8 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
33.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pães
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bolas proteicas de sésamo e de amendoim
25 min
Suco energia
5 min
Bolo de maçã integral
1 godz. 30 min
Pasta de amendoim
10 min
Pão de forma
1 godz. 30 min
Pão de iogurte
1 godz. 20 min
Pão de Aveia e Sementes
1 godz. 45 min
Manteiga sem sal
15 min
Pão de forma
1 godz. 35 min
Pão de cinco sementes
1 godz. 50 min
Pão de batata
2 godz. 10 min
Pão integral com tomilho-limão
2 godz. 35 min