Massa de crepe sem glúten

Massa de crepe sem glúten

3.0 2 oceny
Przygotowanie 2 min
Czas całkowity 30 min
10 unidades

Składniki

  • arroz branco
    100 g
  • amido de milho
    100 g
  • ovos
    2
  • leite sem lactose
    200 g
  • sal marinho
    ½ c. chá de
  • manteiga ghee em temperatura ambiente, mais q. b. para untar
    15 g

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 109.5 kcal / 458 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 16.7 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 118.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...