Bolo de banana sem glúten

Bolo de banana sem glúten

5.0 4 oceny
Przygotowanie 2 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 fatias

Składniki

  • óleo de girassol mais q. b. para untar
    80 g
  • ovos
    3
  • água
    50 g
  • banana madura, aproximadamente 2 a 3 unidades
    200 g
  • açúcar demerara
    180 g
  • farinha de arroz integral
    120 g
  • aveia em flocos finos
    70 g
  • polvilho doce
    50 g
  • canela em pó
    1 c. chá de
  • fermento químico em pó
    1 c. sopa de
  • banana madura, picada
    1

Wartości odżywcze na 1 fatia

Kalorie 229 kcal / 958.1 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 8.4 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 112.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...