Massa de pizza napoletana

Massa de pizza napoletana

3.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
3 porções

Składniki

  • farinha de trigo 00
    500 g
  • água gelada
    250 g
  • cubos de gelo
    60 g
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
    15 g
  • sal
    12 g
  • fermento biológico seco
    2 g
    6 g fermento biológico fresco

Wartości odżywcze na 3 porções

Kalorie 1959.1 kcal / 8196.9 kJ
Białko 52.3 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 382.3 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 4674.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...