Urządzenia i Akcesoria
Massa de pizza napoletana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
3 porções
Składniki
-
farinha de trigo 00500 g
-
água gelada250 g
-
cubos de gelo60 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar15 g
-
sal12 g
-
6 g fermento biológico frescofermento biológico seco2 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 porções
Sód
4674.7 mg
Białko
52.3 g
Kalorie
8196.9 kJ /
1959.1 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
382.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Noite de pizza
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Marshmallows de gengibre
Brak ocen
Merengue de Natal
3 godz.
Bife Wellington com purê de batata e cenoura ao molho de vinho
Brak ocen
Polenta cremosa
50 min
Pêssego Tônica
Brak ocen
Geleia de pimenta
35 min
Maionese com ovos aquecidos
10 min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Massa de pão
5 min
Sorvete de chocolate
12 godz.
Sorvete de baunilha
12 godz.
Brioche
8 godz.