
Urządzenia i Akcesoria
Massa de pizza napoletana
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
3 porções
Składniki
-
farinha de trigo 00500 g
-
água gelada250 g
-
cubos de gelo60 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar15 g
-
sal12 g
-
fermento biológico seco2 g
Wartości odżywcze na 3 porções
Kalorie
1959.1 kcal /
8196.9 kJ
Białko
52.3 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
382.3 g
Błonnik
14 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
4674.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Noite de pizza
6 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy