Urządzenia i Akcesoria
Massa de pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fatias
Składniki
-
água em temperatura ambiente220 g
-
1 c. chá de malte em póaçúcar (opcjonalnie)1 c. chá de
-
2 c. chá de fermento biológico seco, esfareladofermento biológico fresco esfarelado20 g
-
farinha de trigo400 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar30 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
294.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
934.2 kJ /
223.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gelado de caramelo salgado
14 godz.
Creme de legumes versátil
45 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Carcaças
1 godz. 40 min
Molho Béchamel (versão rápida)
10 min
Molho béchamel
15 min
Molho de tomate
40 min
Purê de batata
50 min
Espaguete à carbonara
40 min
Panquecas estilo Americano
40 min
Bolo de chocolate
40 min
Bolo mármore
2 godz.