Urządzenia i Akcesoria
Massa de pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 fatias
Składniki
-
água em temperatura ambiente220 g
-
1 c. chá de malte em póaçúcar (opcjonalnie)1 c. chá de
-
2 c. chá de fermento biológico seco, esfareladofermento biológico fresco esfarelado20 g
-
farinha de trigo400 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar30 g
-
sal1 c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fatia
Sód
294.1 mg
Białko
6.2 g
Kalorie
934.2 kJ /
223.3 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
39.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creme de legumes versátil
45min
Pão saloio
1h 25min
Rissóis de camarão
1h 30min
Molho Béchamel (versão rápida)
10min
Pão pitta
2h
Compota de Morango
1h 5min
Molho béchamel
15min
Molho de tomate
40min
Purê de batata
50min
Lasanha bolonhesa
2h 30min
Panquecas estilo Americano
40min
Cookies com gotas de chocolate
50min