Urządzenia i Akcesoria
Cobertura de chocolate (Ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porções
Składniki
-
chocolate meio amargo partido em pedaços100 g
-
creme de leite fresco, mín. 30% de gordura80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porção
Białko
3 g
Kalorie
777 kJ /
186 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brigadeiro cremoso de chocolate com pistache
10min
Pavê de morango
2h 45min
Brigadeiro de colher
20min
Bolo nega maluca
1h 5min
Pudim de leite condensado
4h
Bolo cremoso de coco
2h 45min
Brigadeiro
1h 30min
Escondidinho de carne
1h 15min
Calda de chocolate
20min
Claras em neve
5min
Cookies com gotas de chocolate
50min
Pão de ló
1h 50min