Bougatsa
TM6

Bougatsa

5.0 (1 ocena)

Składniki

Crema pasticciera

  • 1000 g di latte
  • 200 g di zucchero
  • 120 g di semolino
  • 4 tuorli
  • 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
    lub 1 bustina di estratto di vaniglia naturale, i semini estratti

Terminare la preparazione

  • 60 g di burro fuso
  • 8 fogli di pasta fillo (30x40 cm)
  • zucchero a velo, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1015.5 kJ / 242.7 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
35.1 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
0.6 g
Sód
106.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy