Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cipolle a metà
- 250 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di collo di maiale a tocchetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 3 - 4 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo di pollo, sbriciolato
- 20 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 300 g di riso basmati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2509 kJ / 599 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 968 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo alla marocchina con cous cous
40 Min
Zuppa di pollo e cavolfiori
40 Min
Riso Thai alla curcuma con ananas e maiale
50 Min
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min
Riso cantonese allo zenzero
35 min
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Ramen
14 Std. 30 Min
Riso pilaf con vitello
1 godz. 50 min
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Zuppa di pollo asiatica
50 Min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1u. 35min