Côtes de porc aux pommes et épices

Côtes de porc aux pommes et épices

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 portion

Składniki

  • de jus de pomme
    400 g
  • de cassonade
    100 g
  • de gingembre frais pelés, coupés en tranches rondes (2 mm)
    25 g
  • de jus de lime
    20 g
  • de sel de mer
    2 c. à thé
  • de vinaigre de cidre de pomme
    2 c. à thé
  • de cardamome moulue
    ¼ c. à thé
  • de poivre noir en grains
    ½ c. à thé
  • de graines de fenouil
    ½ c. à thé
  • de piment séché en flocons de Cayenne
    ½ c. à thé
  • de moutarde en poudre
    ½ c. à thé
  • de compote de pommes
    1 c. à soupe
  • gousses d'ail
    3
  • grain d'anis étoilé
    2
  • bâton de cannelle
    1
  • travers de porc
    1200 gramme

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 243 kcal / 1017 kJ
Białko 13.3 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 26.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...