Urządzenia i Akcesoria
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portion
Składniki
-
lemon1
Pesto
-
Parmesan cheese in pieces200 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
salt to taste½ tsp
-
almond, slivered blanched60 g
-
garlic clove1
-
basil leaf, fresh60 g
Mushroom Orzotto
-
mushroom, dried15 g
-
thyme, fresh leaves and tender stems3 sprigs
-
black peppercorn½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
onion in pieces115 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
dried pasta, type orzo225 g
-
white wine85 g
-
450 g chicken stockwater450 g
-
fresh brown mushrooms sliced170 g
-
pine nut, raw60 g
Pesto Salmon
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless570 g
Blistered Tomatoes
-
cherry vine tomato4 stalk
-
olive oil2 tsp
-
salt¼ tsp
-
lemon sliced and grilled, to serve (see Tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2127 mg
Białko
59 g
Kalorie
5251 kJ /
1255 kcal
Tłuszcz
92 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Stout Beer Ice Cream Float
Brak ocen
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Hamantaschen
1 godz. 55 min
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
1 godz. 15 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Couscous with Lamb and Vegetables
50 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Beef Empanadas
1 godz. 10 min