Urządzenia i Akcesoria
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portion
Składniki
-
lemon1
Pesto
-
Parmesan cheese in pieces200 g
-
extra virgin olive oil170 g
-
salt to taste½ tsp
-
almond, slivered blanched60 g
-
garlic clove1
-
basil leaf, fresh60 g
Mushroom Orzotto
-
mushroom, dried15 g
-
thyme, fresh leaves and tender stems3 sprigs
-
black peppercorn½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
onion in pieces115 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
dried pasta, type orzo225 g
-
white wine85 g
-
450 g chicken stockwater450 g
-
fresh brown mushrooms sliced170 g
-
pine nut, raw60 g
Pesto Salmon
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless570 g
Blistered Tomatoes
-
cherry vine tomato4 stalk
-
olive oil2 tsp
-
salt¼ tsp
-
lemon sliced and grilled, to serve (see Tip)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2127 mg
Białko
59 g
Kalorie
5251 kJ /
1255 kcal
Tłuszcz
92 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Summer BBQ
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Curly Fries with Garlic Sauce
Brak ocen
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5 min
Stir-fry Chayote
25 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Matcha Nice Cream
35 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lala Clam Soup Meehoon
1 godz. 15 min