Blackened Fish Burger

Blackened Fish Burger

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

Sriracha Mayonnaise
  • mayonnaise
    115 g
  • sriracha sauce to taste
    30 g
  • oregano, dried
    1 tsp
Fish Patties
  • shallot in pieces
    115 g
  • panko breadcrumbs
    30 g
  • paprika
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • garlic powder
    1 tsp
  • black pepper, ground
    ½ tsp
  • coriander, ground
    ½ tsp
  • cayenne pepper, ground
    ½ tsp
  • cumin, ground
    ¼ tsp
  • cod fillet, skinless cubed
    680 g
    680 g salmon fillet, fresh, skin on or skinless, cubed
  • vegetable oil to fry
  • ciabatta bread toasted
    6
  • red pepper, roasted, preserved sliced, to serve
  • lettuce, any type to serve
  • potato chips to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 22 g
Kalorie 2004 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...