Urządzenia i Akcesoria
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onion cut in eighths and divided into individual layers200 g
-
radish, red halved200 g
-
salt5 pinches
-
olive oil3 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
dill, fresh5 sprigs
-
parsley leaf, fresh5 sprigs
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter, unsalted room temperature, in pieces60 g
-
panko breadcrumbs85 g
-
pepper, ground2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless boneless (see Tip)1190 g
-
Dijon mustard4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onion halved60 g
-
butter, unsalted (from cows' milk) cold, diced, divided100 g
-
white wine60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
salt¼ tsp
-
pepper, ground2 pinches
-
crème fraîche, min 30% fat115 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.5 g
Kalorie
3656.5 kJ /
873.9 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Eggnog
4 godz. 30 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Pulled Pork Burgers
4 godz. 50 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 godz. 55 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Zachary Daiquiri
20 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Curry Seafood Chowder
1 godz.
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min