Urządzenia i Akcesoria
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onion cut in eighths and divided into individual layers200 g
-
radish, red halved200 g
-
salt5 pinches
-
olive oil3 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
dill, fresh5 sprigs
-
parsley leaf, fresh5 sprigs
-
lemon zest only, no white pith1
-
butter, unsalted room temperature, in pieces60 g
-
panko breadcrumbs85 g
-
pepper, ground2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless boneless (see Tip)1190 g
-
Dijon mustard4 tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onion halved60 g
-
butter, unsalted (from cows' milk) cold, diced, divided100 g
-
white wine60 g
-
freshly squeezed lemon juice60 g
-
salt¼ tsp
-
pepper, ground2 pinches
-
crème fraîche, min 30% fat115 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
53.5 g
Kalorie
3656.5 kJ /
873.9 kcal
Tłuszcz
65 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
21.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange-brined turkey (MEATER+®)
29 godz. 45 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Chili Cheese Dogs
50 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 godz. 20 min
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Steak tartare
30 min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20 min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35 min
Avocado Tomatillo Salsa
10 min