Urządzenia i Akcesoria
Impasto base per pane
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
16 fette
Składniki
-
220 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
2 - 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato25 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina tipo 0 + q.b.
-
30 g di burro30 g di olio di oliva
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 fetta
Białko
3.1 g
Kalorie
459.2 kJ /
109.7 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A casa con Bimby®
7 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pane morbido di farro
19 godz.
Pane toscano (TM6)
16 godz. 30 min
Pane contadino
19 godz.
Baguette integrale
5 godz.
Pane tartaruga
20 godz.
Focaccia morbida
4 godz.
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Panini croccanti
24 godz.
Pane semplice
4 godz.
Focaccia
6 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.