Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
25
g di lievito di birra fresco
lub 2 - 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 400 g di farina tipo 0 + q.b.
-
30
g di olio di oliva
lub 30 g di burro - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 459.2 kJ / 109.7 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Impasto per pane veloce
45 min
Panini croccanti
24h
Pane tartaruga
20h
Focaccia morbida
4 godz.
Panini morbidi dolci
1h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane semplice
4 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Focaccia
6h
Impasto per pizza integrale
2 godz.