Urządzenia i Akcesoria
帕瑪森一口鬆餅和生火腿及番茄羅勒醬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
20 塊
Składniki
帕瑪森一口鬆餅
-
帕瑪森起司 切塊,(2 公分)80 克
-
牛奶200 克
-
蛋2 顆
-
麵粉200 克
-
泡打粉5 克
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油30 克
鼠尾草日曬番茄醬
-
新鮮鼠尾草枼5 克
-
新鮮黃檸檬汁15 克
-
橄欖油20 克
-
日曬番茄紅醬30 克
-
蜂蜜10 克
-
鹽2 小撮
-
芝麻葉
-
帕瑪火腿100 克
-
烤過的松子
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 塊
Sód
261.5 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
444.5 kJ /
106.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
玩轉鬆餅機
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
四喜烤麩
45 min
紅酒蜜蕃茄
Brak ocen
加多加多
1 godz.
泰式青芒果牛肉沙拉
1 godz.
越南炸春卷
1 godz.
斯貝爾特小麥雞肉暖沙拉
Brak ocen
海鮮幕斯佐蝦卵小點
Brak ocen
和風涼拌小松菜
30 min
鮭魚鬆馬鈴薯沙拉
Brak ocen
鮮美海苔醬吐司
Brak ocen
香脆溫泉蛋和高麗菜
Brak ocen
滷味拼盤
1 godz. 30 min